Cégünk, az Európa Smart System Kommunikációs Ügynökség a legkorszerűbb technológiák alkalmazása, a magas szintű és teljes körű szolgáltatások biztosítása valamint a megrendelői igények tökéletes kielégítése mellett kötelezte el magát.

Interaktív Print

Okos mŰsorfÜzet, okos plakÁt, okos szÓrÓlap, okos nÉvjegykÁrtya

A kiterjesztett valóság (augmented reality) lehetővé teszi a hagyományos nyomtatott anyagok (műsorfüzetek, plakátok stb.) digitális tartalommal történő összekapcsolását. A rendszer előnye, hogy a fejlett képfelismerő technológiának köszönhetően, nincs szükség sem marker, sem QR kód vagy egyéb jelölő eszköz használatára. A már elkészült nyomtatott dokumentumok ezért utólag is, újranyomtatás nélkül összekapcsolhatók digitális tartalommal.

A felhasználó rendkívül egyszerű módon jut hozzá olyan többlet információhoz, amit a hagyományos nyomtatott kiadványok jellegükből adódóan nem tartalmazhatnak. (pl.: videó megtekintése) Mindössze arra van szükség, hogy a felhasználó a layar.app alkalmazást ingyenesen letöltse okostelefonjára vagy tabletjére, majd installálást követően elindítva az alkalmazást az eszköz kameráján keresztül a digitális tartalommal ellátott nyomtatott kiadványt felismertesse. A felismerés után a rendszer a felhő alapú adatbázisból azonosítja a dokumentumot és az eszköz képernyőjén látható nyomtatott információ hordozó képére helyezi az előre programozott digitális tartalomjegyzéket. Az így megjelenő digitális rétegekből szabadon választva juthat a felhasználó többlet információhoz.

A nyomtatott anyaghoz az alábbi digitális tartalmak kapcsolhatók

  - online jegyvásárlás
  - a telefonszám ismerete, a szám beírása nélkül azonnali hívás funkció (pl.: jegyrendelés telefonon, névjegykártya)
  - e-mail cím ismerete, levelező programba történő beírása nélkül azonnali email küldés (pl.: jegyrendelés e-mailben)
  - a honlapcím ismerete, böngészőbe történő beírása nélkül azonnali honlap elérés (pl.: többlet információhoz jutás)
  - képgaléria megtekintése
  - videó tartalom megnézése
  - audió tartalom meghallgatása
  - digitális tárlatvezetés (fotó vagy festménykiállításokon az adott művészeti alkotáshoz kapcsolódó háttér információk megjelenítése)

Ez az alkalmazás lehetővé teszi a nyomtatott műsorfüzetekben, plakátokon, szórólapokon közzétett eseményekhez, rendezvényekhez, névjegykártyákhoz kapcsolódó többlet információk egyszerű módon történő megismerését.

 

Rendelés

 

Információ és rendelésfelvétel az info@europakft.hu címen, valamint a +36-70-367-6720-es telefonszámon. Ügyintézőink készséggel állnak rendelkezésére.