Cégünk, az Európa Smart System Kommunikációs Ügynökség a legkorszerűbb technológiák alkalmazása, a magas szintű és teljes körű szolgáltatások biztosítása valamint a megrendelői igények tökéletes kielégítése mellett kötelezte el magát.

Grafikai tervezés és kiadványszerkesztés

Grafikai tervezés és kiadványszerkesztés

Tipográfiai tevékenységünk kiszolgálja valamennyi üzletágunkat. Nemcsak különféle nyomdai kiadványok, hanem szitázott, tamponnyomással jelölt, dekorációs és gravírozott termékek előkészítését, tervezését is vállaljuk. Technikai dokumentációk elkészítését saját fejlesztésű automatizált rendszerünk segítségével rendkívül rövid határidővel tudjuk vállalni, mivel a lefordított anyag a lektorálást és korrektúrát követően néhány órán belül nyomtatható.

A/3 méretű lapszkennerünk fizikai felbontása 2400 dpi, színmélysége 36 bit. Ügyelünk a szkennelt képek moiré mentességére, részletgazdagságára, a színek valósághűségére. Igény esetén retusálunk, montázst készítünk.

Nagy mennyiségű irathalmaz gyors (240 lap/perc) szkennelésére alkalmas lapolvasóval rendelkezünk, amellyel segíthetünk Önnek abban, hogy megoldja a papír alapú dokumentációk digitális irattározását, archiválását.

PC-s és Macintosh állományokkal is dolgozunk, amelyeket mindenfajta adathordozón és interneten fogadunk, küldünk.

 

Rendelés

 

Információ és rendelésfelvétel az info@europakft.hu címen, valamint a +36-70-367-6720-es telefonszámon. Ügyintézőink készséggel állnak rendelkezésére.