Cégünk, az Európa Smart System Kommunikációs Ügynökség a legkorszerűbb technológiák alkalmazása, a magas szintű és teljes körű szolgáltatások biztosítása valamint a megrendelői igények tökéletes kielégítése mellett kötelezte el magát.

Hangstúdió és Videó Stúdió

Hangstúdió és Videó Stúdió

Nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink profi minőségben dolgoznak. A magas színvonalú munkát a kiemelkedő szaktudás valamint a folyamatosan fejlesztett technikai felszereltség biztosítja.

Hangstúdiónk digitális technológiára épít, 24 csatornás keverőpulttal és süketszobával rendelkezik. Így nem csak rádiójátékokat, reklámokat, filmszinkront, hanem hangszeres felvételeket is tudunk készíteni. Hangstúdiónk kiválóan alkalmas zenei demo CD-k előállítására is.


Video stúdiónk elsősorban művészeti filmek alkotására, TV játékok, színházi előadások rögzítésére specializálódott. Emellett koncertfelvételeket, videó klipeket, oktató, referencia és műszaki használati útmutató filmeket, multimédiás CD-ket is gyártunk. Több digitális kamerával dolgozunk, a filmek feldolgozása PC-s és Macintosh környezetben is biztosított.

Vállaljuk az elkészített anyagok sokszorosítását is, legyen az VHS, SVHS vagy BETA kazetta, audio CD, video CD vagy DVD.

Áraink a hazai piacon megszokotthoz képest rendkívül kedvezőek!

 

Rendelés

 

Információ és rendelésfelvétel az info@europakft.hu címen, valamint a +36-70-367-6720-es telefonszámon. Ügyintézőink készséggel állnak rendelkezésére.