Cégünk, az Európa Smart System Kommunikációs Ügynökség a legkorszerűbb technológiák alkalmazása, a magas szintű és teljes körű szolgáltatások biztosítása valamint a megrendelői igények tökéletes kielégítése mellett kötelezte el magát.

Digitális nyomtatás és ofszet nyomtatás

Digitális nyomtatás és ofszet nyomtatás

Az Európa Smart System Kommunikációs Ügynökség azon kevés nyomda közé tartozik, amelyek a legmodernebb technológiát, a digitális nyomtatást választották. Nagy előnye a rendkívüli gyorsaság és az, hogy nincs minimális példányszám vagy legkisebb méret.

A színes és fekete-fehér nyomatokat a legmodernebb digitális nyomdagépeken állítjuk elő maximum 450x320 mm méretben. A minőség rendkívül közel áll az ofszet nyomtatáshoz, a színes kiadványok CMYK színbontásban, négyszínnyomással készülnek. A kiadványszerkesztés befejezése után félórán belül kész terméket tudunk adni, nyomdai filmre nincs szükség.

Tevékenységünk széleskörű, készítünk például prospektust, szórólapot, termékkatalógust, műszaki dokumentációt. A hagyományos nyomtatáshoz képest kedvezőbb árat tudunk biztosítani színes nyomtatásnál 300, fekete-fehér nyomtatásnál 500 példányig.


Kötészetünket korszerűsítettük, automata irkatűző és ragasztógéppel rendelkezünk. Zsugorfóliázó gépünkkel kiadványok csomagolását is vállaljuk.

Feltétlenül a digitális nyomtatást kell választania, ha szűk határidővel dolgozik, vagy alacsony példányszámban kíván gyártatni, Pécsett!

Nagyobb példányszám esetén ofszet nyomdatechnikával is rendelkezünk. Pécsi cégünk eszközparkja a közelmúltban egy speciális, Magyarországon egyedülálló DI ofszetgéppel bővült.

A gép a lemezkészítést automatikusan elvégzi, ezt követően teljes mértékben az ofszet technológiára épül. Ennek a gépnek legfőbb előnye, hogy az ofszet technológia minőségét és nagy példányszámoknál jelentkező alacsony fajlagos költségét egyesíti a digitális nyomdagépek rugalmasságával. A pdf állomány elkészítése után 15 perccel már kezünkben tarthatjuk az első használható nyomatokat, még egy hagyományos ofszetgép esetében ez 5-8 órát is igénybe vehet.

 

Rendelés

 

Információ és rendelésfelvétel az info@europakft.hu címen, valamint a +36-70-367-6720-es telefonszámon. Ügyintézőink készséggel állnak rendelkezésére.