Cégünk, az Európa Smart System Kommunikációs Ügynökség a legkorszerűbb technológiák alkalmazása, a magas szintű és teljes körű szolgáltatások biztosítása valamint a megrendelői igények tökéletes kielégítése mellett kötelezte el magát.

Szita-, tamponnyomó és dekorációs műhely

Szita-, tamponnyomó és dekorációs műhely

Grafikai stúdiónk támogatásával végezzük ezeket a tevékenységeket is, a tervezéstől a késztermékig.

Szitaműhelyünkben a legkülönfélébb anyagfajtákra – pl. fém, fa, textil, vinyl, műanyag – dolgozunk, egy és többszínű vonalas és raszteres nyomással. Speciális színeket (arany, ezüst) is alkalmazhatunk. A jelölés legnagyobb mérete 150x100 cm. Szitázunk plakátot, sapkát, pólót, cégtáblát, reklámfeliratokat, molinót, gép adattáblát és névjegykártyát. A színes plakátoknál 100-200 közötti példányszám esetén ez a technológia a legolcsóbb. A szitázást gravírozással is kombinálni tudjuk.

Tamponnyomással reklámtárgyak (pl. tollak, öngyújtó) kétszínű nyomtatását vállaljuk, maximálisan 30x40 mm méretben.


Dekorációs műhelyünkben a hagyományos, világító és megállító táblák mellett kirakat és autódekorációt, autóbusz reklámokat, molinót, zászlót állítunk elő. A színvonalas kivitelezést számítógépes betűvágó plotterünk segíti. Gépi kasírozást 13 mm vastagságig készítünk.

 

Rendelés

 

Információ és rendelésfelvétel az info@europakft.hu címen, valamint a +36-70-367-6720-es telefonszámon. Ügyintézőink készséggel állnak rendelkezésére.